Ruga Luigj Gurakuqi, Lezhë 4501
+35521522332
+35521522235
Të rejat e fundit
Event Mirënjohje

Ne nje event te organizuar nga Dhoma e Tregtise Lezhe jane shperndare certifikata mirenjohje per biznese te ndryshme qe me pune dhe perkushtim kane kontribuar ne ekonomine e Qarkut tone.

E hene – E premte: 8:00 – 16:00
E shtune: Pushim
E diel: Pushim

Ruga Luigj Gurakuqi, Lezhë 4501
Phone: +35521522332, Fax: +35521522235
Email: dhti_lezhe@yahoo.com