Ruga Luigj Gurakuqi, Lezhë 4501
+35521522332
+35521522235

Denonco

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Lezhë, si përfaqësuesja e interesave të biznesit, kërkon ta mbrojë punën e sipërmarrësve në cdo moment. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është denoncimi i shqetësimit tuaj në portalin tonë dhe ne do ta ndjekim cështjen deri në zgjidhjen e tij.
DENONCO problemim tënd, bëhuni pjesë e rrjetit të gjerë të problematikës dhe zgjidhjeve.
Tel: +355 021522332
E-mail : dhti_lezhe@yahoo.com