Ruga Luigj Gurakuqi, Lezhë 4501
+35521522332
+35521522235

Event Mirënjohje

Ne nje event te organizuar nga Dhoma e Tregtise Lezhe jane shperndare certifikata mirenjohje per biznese te ndryshme qe me pune dhe perkushtim kane kontribuar ne ekonomine e Qarkut tone.Te pranishem ne event ishin Biznesmene anetare te Dhomes si dhe Drejtues te Pushtetit Lokal.