Ruga Luigj Gurakuqi, Lezhë 4501
+35521522332
+35521522235

Masat që duhen marre për mbarëvajtjen e Sezonit të ri Turistik

Takim i organizuar nga Dhoma e Tregtise dhe Bashkia Lezhe ne ambjentet e restorant Rapsodia per masat qe duhen marre per mbarvajtjen e Sezonit te ri Turistik.

Problematikat e ngritura nga ana e Kryetatit Z.Pashk Paloka konsistuan ne:

  • Mungesa e energjise dhe ujit te pishem ne orare te zgjatura
  • Vendosja e banjove publike gjate vijes bregdetare
  • Asfaltimi ne nje kohe te shkurter i rruges kryesore
  • Vendosja e sinjalistikes ne vende te ekspozuara me qellim orjentimi per turistet
  • Vaksinimi dhe sterilizimi i qenve te rruges
  • Vendosja e rojeve bregdetare
  • Harmonizimi ne nje menyre te drejte i plazheve publike dhe atyre private.

Ne takim ishin te pranishem biznese qe operojne ne fushen e turizmit si dhe drejtues te pushtetit lokal te cilet moren angazhim per mbarvajtjen Sezonit te ri Turistik.