Ruga Luigj Gurakuqi, Lezhë 4501
+35521522332
+35521522235

Panaire Ndërkombëtarë

Las Vegas, Panair Ndertimi
Las Vegas, Panair Ndertimi

Nje grup biznesmensh nga Qarku i Lezhes moren pjese si vizitore ne nje Panair Ndërtimi ne Las Vegas. Kjo vizitëu organizua nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Lezhë në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë Amerikane në Shqipëri.