Ruga Luigj Gurakuqi, Lezhë 4501
+35521522332
+35521522235

Takim: Informaliteti pengese per zhvillimin ekonomik dhe konkurencen e lire

Me dt.15.09.2015 ne ambjentet e hotel “Lis ”
Dhoma Tregtise Industrise Lezhe ne bashkepunim me Drejtorine Rajonale te Tatimeve,
Inspektoriatin e Punes dhe Drejtorine e Policise se Qarkut Lezhe organizuan nje takim me biznesin me teme
“Informaliteti pengese per zhvillimin ekonomik dhe konkurencen e lire”.